Sprogkurser

Fordi verden bliver stadig mindre

Verden bliver mindre og sprogkundskaber derfor vigtigere. Kan du give en overbevisende præsentation på engelsk? Kan du forklare dig på tysk? Og har dine danske tekster korrekt grammatik?

Med støtte fra Uddannelsespuljen kan du nu få dine sprogkundskaber helt i top gennem sprogkurser hos Virksomhedsskolen, som udbyder kurser på en meget lang række sprog.

Klik her for at se hvilke sprogkurser på Virksomhedsskolen, du kan søge Uddannelsespuljen om støtte til


Forsikringsforbundet har indgået aftale med Virksomhedsskolen som betyder, at en del af deres sprogkurser er støtteberettigede fra Uddannelsespuljen. Hvis uddannelsesinstitutioner tilbyder sprogkurser, som giver ECTS-point, så kan Uddannelsespuljen også give støtte til dem.

Søg støtte om deltagerbetaling til sprogkurserne fra Uddannelsespuljen. Når du har modtaget tilsagn om støtte, så kan du tilmelde dig det ønskede kursus på Virksomhedsskolen. Hvis du har spørgsmål til din ansøgning til Uddannelsespuljen, så tjek om du kan finde svar her: Spørgsmål og svar.

København, Aarhus eller online

Virksomhedsskolen tilbyder undervisningsforløb i København, Aarhus eller via onlinekurser, og arbejder sprognivesuerne fra EU Common European Framework i deres sprogtest og holdinddeling. Når du er færdig med dit sprogkursus vil du få udstedt et kursusbevis fra Virksomhedsskolen: Det er dit bevis på, at du har gennemført undervisning i det pågældende sprog og på det pågældende EU-niveau.

Alle bliver inden kursusstart testet online i det pågældende sprog efter EU´s sprogniveauer. Holdindplacering beror på din testscore.

Undervisningssteder
Virksomhedsskolen, Vesterbrogade 37, 1. tv., 1620 København V
Virksomhedsskolen, Grønnegade 93, 1., 8000 Aarhus