Uddannelsespuljen administreres af Forsikringsforbundet efter aftale med Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Forsikringsforbundet er den faglige organisation for alle ansatte inden for forsikring og pension, alarmcentraler og beslægtede områder.

Vi er et industriforbund, og organiserer dermed alle typer medarbejdere: Administrativt personale, sagsbehandlere, rådgivere, taksatorer, specialister – herunder jurister, analytikere, projektledere, HR-folk – samt teamledere, IT-folk (bl.a. udviklere og driftsansatte). Desuden organiserer Forsikringsforbundet medarbejdere inden for drift og vedligehold, kantine og lignende.

Læs mere om Forsikringsforbundet på hjemmesiden: www.forsikringsforbundet.dk

Karriere- og uddannelsessamtaler

Som medlem kan du trække ganske gratis på Forsikringsforbundets services inden for karrieresamtaler og uddannelsessamtaler mv.

Klik her for at læse mere om bookning af rådgivningssamtaler.

Meld dig ind i Forsikringsforbundet

Som medlem af Forsikringsforbundet kan du trække på vores erfarne rådgivere, der kan hjælpe med svar på faglige spørgsmål, gennemgang af ansættelseskontrakter samt støtte ved advarsler, opsigelser og bortvisninger.

Forsikringsforbundet har lokal repræsentation – lokale tillidsrepræsentanter – i de fleste større selskaber i forsikrings- og pensionsbranchen. Tillidsrepræsentanterne har tavshedspligt og står klar til at hjælpe og støtte dig, hvis du har spørgsmål eller knas i arbejdslivet.

Her kan du læse mere om Forsikringsforbundets lokale repræsentationer / personaleforeninger.

Forsikringsforbundets hjemmeside kan du klikke i topmenuen under “Nær dig” for at se kontaktinformation til Forsikringsforbundets lokale repræsentationer.