Offentlige uddannelser samt certificeringer

Du kan i uddannelsespuljen.dk søge om støtte til deltagerbetaling på uddannelser, der giver op til maksimum 15 ECTS-point pr. år.

Her kan du få et overblik over de offentlige akademi, diplom og masteruddannelser, som du kan søge støtte til fra Uddannelsespuljen. De offentlige uddannelser giver ECTS-point, og du kan søge støtte til op til 15 ECTS-point pr. år, og maksimalt en støtte på 25.000 kroner. Der skal så gå 12 måneder, før du igen kan få støtte.

Offentlige voksenuddannelser

Du kan finde information om voksenuddannelser fra offentlige uddannelsesinstitutioner mange steder, men særligt på følgende tre steder får du et godt overblik og en god vejledning.

Via de tre links kan du både se udbudte uddannelser, samt få hjælp til din søgning via en praktisk chatfunktion eller en række spørgsmål til dine ønsker.

Husk, at du kan først skal tilmelde dig den valgte uddannelse, når din ansøgning er godkendt af Uddannelsespuljen.

Få hjælp til din beslutning

Hvis du er medlem af Forsikringsforbundet har du mulighed for at søge om uddannelsessparing enten via en karriererådgivning, eller ved henvendelse til uddannelseskonsulent Pernille Fahlmann Kristensen

Certificeringer

Du har også mulighed for at søge om støtte til deltagerbetaling af en certificeringsuddannelse. Der kan typisk søges til anerkendte certificeringer, men vi anbefaler at kontakte Pernille Fahlmann Kristensen hos Uddannelsespuljen, for sikkerhed for, at din valgte certificering er støtteberettiget.

Hvis en certificeringsuddannelse er dyrere end den maksimale støtte på 25.000 kroner, kan du søge Uddannelsespuljen om delbetaling på op til 25.000 kr. og du skal så selv finde finansering af det resterende beløb.